Accesorii GSM

Huse – Un device cu finisaje deosebite va fi intotdeauna expus riscurilor, cum ar fi zgarieturi, lovituri puternice sau defectiuni tehnice cauzate de cazaturi sau alte socuri. Specialistii recomanda utilizarea huselor pentru a elimina riscul distrugerii telefoanelor.

 

Foliile de protectie au ca scop protejarea telefonului de zgarieturi care se pot produce din neatentie sau de praful si petele care se depun pe ecran. Cele recomandate sunt cele care au un grad ridicat de protectie.
Cabluri/Incarcatoare USB (Clasice/ Tip C) – Cablurile USB sunt create ca dispozitive portabile, deoarece sunt folosite foarte des in viata cotidiana; sunt ideale pentru birou, calatorii si lista poate continua. Modelul C vine pe piata cu un model reversibil, ceea ce ii ofera avantaje in plus fata cu predecesorii sai.

 

Incarcatoare Auto – Sunt destinate incarcarii telefonului in masina, iar micro USB-urile sunt poate cele mai raspandite produse atat printre producatorii de telefoane, cat si in randul consumatorilor.

 

Suport Auto USB – Este foarte usor de montat si utilizat, iar printre proprietatile sale de baza se numara rezistenta si flexibilitatea.

 

Selfie Stick – Noul gadget a aparut pe piata din necesitatea obtinerii unor fotografii selfie profesionale. Este vorba de un dispozitiv portabil pentru pasionatii de fotografie si nu numai. Astfel, selfie stick-ul vine in ajutorul clientilor care doresc realizarea unor fotografii de la departare. Cel mai mare avantaj al sau este posibilitatea de a fotografia din mai multe unghiuri si un numar mare de persoane pot face parte in cadru.

 

Baterii externe – Se aseamana la design si dimensiuni cu hard-disk-urile externe, dar greutatea lor difera in functie de capacitate, care este exprimata in mAh, la fel ca la acumulatorii pentru smartphone-uri. Producatorii acestor baterii incearca sa obtina produse cat mai usor de utilizat si trasportat.

 

Casti – Au devenit in Romania un must have in urma avantajelor pe care le ofera deoarece izoleaza bine sunetul si nu ocupa mult spatiu. Pot fi folosite cu succes la mp3/mp4 sau impreuna cu telefonul/laptop-ul.

 

Carduri memorie – SD sau micro SD sunt din ce in ce mai cautate de catre consumatori in scopul de a extinde memoria telefonului sau a camerelor foto. Cardurile SD se remarca prin usurinta de utilizare, dimeniune mica si carcasa rezistenta.