LG G6 se invarte inca in jurul unei idei, care se afla in ceata pentru multi dintre consumatorii brandului si se pare ca, aduce ceva nou si interesant pe zi ce trece. Cele mai multe dintre informatii vizeaza noua serie pilot LG care ilustreaza o schimbare a ecranului, dimensiune, rezolutie, densitatea pixelilor si cel mai captivant aspect, imaginea telefonului. LG a anuntat ca va scoate pe piata un nou tip de display, cu o rezolutie QHD de 1440 x 2880. Din moment ce a aparut aceasta informatie este confirmat faptul ca, ecranul despre care discutam va fi cel utilizat de modelul G6.
Noul ecran este deasupra celor QHD regasite la device-uri precum: LG V20, V10 si G5. Vine pe piata cu o rezolutie mai mare, o densitate a pixelilor si aparent realizeaza o imagine mai clara in mod considerabil, deoarece sub razele directe ale soarelui, se poate vedea luminozitatea sa imbunatatita. Asadar, clientii se intreaba probabil ce dezavantaje ar putea avea afisajul de pe G6 in comparatie cu predecesorii sai.
Decizia de a incorpora un ecran 9:18 non-standard la seria G6 a fost luata din dorinta de a satisface ideea de multitasking. Ecranul va pastra aceeasi dimensiune ca si cele de pe V10 si V20, si anume 5.7 inch, ce va fi considerabil mai restransa. Afirmatia cu privire la luarea acestei decizii pentru a profita de functiile multitasking si imbunatatirea Android, mai ales split-screen si optiunea de ferestre multiple, este adevarata si are sens sa alungi ecranul un pic, cu mentinerea amprentei in partea de jos, mai ales ca majoritatea smartphone-urilor functioneaza de cele mai multe ori in modul portret.
Ecranul device-ului LG G6 este un pic mai ingust si mai inalt comparativ cu alte telefoane din serii ale aceluiasi producator. Functia multitasking a fost evidentiata ca fiind una dintre cele mai puternice caracteristici ale V20 in timpul lansarii, asa ca nu este exclus ca LG sa caute modalitati de a extinde conceptul.
Cele mai multe dintre fisiere care pot fi vizualizate pe G6 vor fi redimensionate pentru a se potrivi ecranului, aplicatii si jocuri se vor scala fara efort si il vor umple frumos, iar imaginile de fundal nu vor crea probleme. Cu toate acestea, atunci cand vine vorba de vizionarea unui film, lucrurile se pozitioneaza un pic diferit. Din moment ce majoritatea continuturilor video din zilele noastre se regasesc intr-un format 16:9, videoclip-urile de pe YouTube, spre exemplu, vor putea fi urmarite cu niste dungi negre pe partile laterale. Mai mult decat atat, derularea de pagini web sau Facebook vor fi mai bine pozitionate pe ecran 09:18 (in modul portret), iar telefonul va fi capabil sa afiseze mai mult continut.
Write a comment